Uusimaa, Kanta-Häme ja Pirkanmaa

Ilmälämpö­pumppu
asennettuna

Ilmalämpö­pumppujen asentajiemme resurssit ovat tällä hetkellä hyvät. Tilanne kuitenkin elää jatkuvasti kysynnän mukaan. Jos haluat ratkaista talven lämmityksen kustannussäästöt ja kesän viilennyksen, suosittelemme että kartoitus tehdään ajoissa, jotta asennus voidaan tehdä, kun se sopii sinulle parhaiten.

Fiksumpi tapa hankkia Koneet Kotiin

Koneet Kotiin Oy mahdollistaa asioita sujuvaan arkeen tarjoamalla vaivattomat ratkaisut kodin laitteiden hankintaan. Koko palvelu­prosessimme pieniä yksityiskohtia myöten on luotu asiakkaan kannalta parhaaksi mahdolliseksi ja samalla kustannus­taso pidetään järkevänä mm. suorien tukku­yhteyksien avulla.

”Täyden palvelun talo” ei meille ole pelkkää sana­helinää.

Tutustu tuotteisiimme ja kysy ihmeessä lisää, vastaamme mielellämme!

Kotitalous­vähennys korvaa satasista useampaan tonniin

Kaikkien lämpöpumppu­tyyppien sekä aurinko­sähkö­järjestelmien asennuttaminen omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon oikeuttaa kotitalous­vähennykseen työn osuudelta. Jos luovut vanhasta öljylämmitys­järjestelmästä kokonaan esimerkiksi maalämpö­pumpun asentamisen ansiosta, olet oikeutettu korotettuun vähennykseen. 

Täytä alle tietosi, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

Ota yhteyttä. Autamme selvittämään, miten vanha ilmanvaihtojärjestelmänne pistetään kuntoon tai suunnittelemme kanssanne uuden. Kutsu meidät käymään!

© Koneet Kotiin Oy 2024

Tarvitsetko apua?