Haemme uusia myyjiä
Turun toimipisteelle!

Keitä olemme ja mitä teemme?

Koneet Kotiin Oy on tamperelainen lämpöpumppuihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ja energiaa säästäviä lämpöratkaisuja kotitalouksille, yrityksille ja julkisille tiloille. Yrityksemme on perustettu vuonna 2021, ja sen ydinosaaminen perustuu vankkaan kokemukseen ja asiantuntemukseen lämpöpumpputeknologiasta. Yrityksemme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme tehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämpöpumppuratkaisuja, jotka vähentävät energiankulutusta ja parantavat rakennusten energiatehokkuutta.

Tule osaksi energistä tiimiämme!

Kiinnostaisiko sinua olla osa menestyvää huipputiimiä? Haemme kahta motivoitunutta myyjää, toimipisteellemme Turkuun! Koneetkotiin.com on kodin lämpöjärjestelmien myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys Tampereella. Teemme asennuksia ja huoltoja ympäri suomen.

Lisätietoja antaa Joonas Mäenpää puh. 050 556 9955 tai joonas.maenpaa@koneetkotiin.com

Työyhteisö

Arvostamme työntekijöitämme ja meille yksi tärkeimmistä tekijöistä on toimiva työyhteisö ja inspiroiva työilmapiiri. Työyhteisössämme korostetaan kommunikaatiota ja olemme aina halukkaita kuulemaan työntekijöidemme kehitysideoita ja työprosessin kehittämiseen liittyviä asioita. Tarjoamme työympäristön missä kaikilla on hyvä olla ja mahdollisuus kehittyä, kouluttautua, sekä kasvaa ammatillisesti omalla alallasi.

Mitä tarjoamme?

Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä alalla

Mukava työyhteisö

Kiinteä palkka + bonukset + työauto

Ammattimainen perehdytys

Työt alkavat Touko-kesäkuun aikan sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Vaatimukset hakijalta:

Hakijalta odotamme B-luokan ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Hakijalta odotetaan ratkaisukeskeisyyttä, tuloshakuisuutta, itseohjautuvuutta ja tiimipelaajan henkeä.

Jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

Tarvitsetko apua?