Huolto

Säännöllinen huolto on avainasemassa lämpöpumpun pitkäikäisyyteen ja toimintakykyyn. Säännöllisellä huollolla säästetään rahaa ja vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Huollamme kaikki lämpöpumput koko suomen alueella merkistä ja toimittajasta riippumatta.
Ilmalämpöpumpun ja Vesi-ilmalämpöpumpun huolto

Lämpöpumpun Huolto – Pitää Kotisi
Energiatehokkaana ja Toimintavarmana

Olipa kotisi missä tahansa päin Suomea, me hoidamme lämpöpumppusi huollot ammattitaidolla. Lämpöpumpun säännöllinen huolto on avain sen energiatehokkaaseen ja varmaan toimintaan. Vaikka lämpöpumppu on yleisesti huoltovapaa, säännölliset perushuollot ja määräaikaistarkastukset ovat välttämättömiä pitkäikäisen käytön takaamiseksi.

Usein omistajat havaitsevat huollontarpeen vasta, kun laitteessa ilmenee vikatilanteita tai muita toimintahäiriöitä. Lämpöpumpun huolto saattaa unohtua arjen kiireiden keskellä, mutta välistä jääneet huoltotoimenpiteet voivat aiheuttaa suurempia ongelmia tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme laadukkaita perushuoltoja ja määräaikaistarkastuksia, jotka varmistavat pumpun luotettavan ja pitkäikäisen toiminnan.

Mistä tietää milloin lämpöpumppua tulisi huoltaa?

  • Säännöllinen huoltoväli: Hyvänä yleissääntönä voidaan pitää noin 2–3 vuoden huoltoväliä
  • Ensihuolto: Ensihuolto tulisi tehdä laitteelle kahden vuoden kuluttua laitteen asennuksesta
  • Kasvanut sähkönkulutus: Jos huomaat, että kotisi energiankulutus on noussut ilman selkeää syytä, lämpöpumpun huolto voi auttaa palauttamaan laitteiston tehokkuuden ja vähentämään energiankulutusta.
  • Tehon heikkeneminen: Jos huomaat, että lämpöpumpun lämmitys- tai jäähdytysteho on alentunut normaalista, tämä voi olla merkki siitä, että laite tarvitsee huoltoa.
  • Epätavalliset äänet: Jos lämpöpumppu alkaa tuottaa epätavallisia ääniä, kuten vinkumista, jyskyttämistä tai kolinaa, tämä voi viitata mahdollisiin ongelmiin, jotka vaativat huoltoa.

 

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä! Olemme mielellämme avuksi kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa!

Jätä yhteydenottopyyntö, soitamme sinulle ensi tilassa!
Miten voimme auttaa?

Koneet Kotiin Oy

Jokipohjantie 26
33800 Tampere

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua?