Optimaalista lämmitys­tehoa maalämpö­pumpulla

Maalämpö on erittäin taloudellinen investointi: se maksaa itsensä takaisin verrattain ripeästi ja tuottaa edullista energiaa koko kiinteistön eliniän ajan.

Palvelemme koko Pirkanmaalla & Uudellamaalla

Maalämpö­pumppu Tampereen ja Helsingin seudulle

Energiatehokas ja vaivaton maalämpö on suosituin vaihtoehto uudisrakennuksiin, eikä suotta. Jos mietinnässä on siis maalämpö­pumppu Tampereelle, Helsinkiin tai muualle Pirkanmaalle tai Uudellemaalle, Koneet Kotiin palvelee!

Tuttuun tapaan avaimet käteen -palvelumme kattaa kaiken laitteesta asennukseen ja lupa-asioissa avustamisesta käyttöön­ottoon asti tarjouksessa sovitulla hinnalla. Kun otat yhteyttä:

  • selvitämme, soveltuuko maalämpö kohteellesi ja laadimme tarkan tarjouksen
  • autamme tarvittaessa lupa-asioissa ja asemakuvien ym. toimituksessa niin, että sinun tarvitsee itse vain jättää hakemus
  • tilauksen vahvistuttua asentajamme saapuvat sovittuna aikana tekemään porauksen
  • valittu maalämpö­pumppu asennetaan sovittuna aikana (myös mahdollisen öljy­kattilan purkutyöt sisältyvät tarjoukseen)
  • otamme laitteen käyttöön ja opastamme sen toimintaan
  • saat asiantuntijan, johon voit aina jatkossa olla yhteydessä.

Hyödyntämällä suosittua rahoitustiliämme voit maksaa valitsemasi summan kuukaudessa.

Otathan meihin yhteyttä heti kun mielessäsi on vasta ideanpoikanen ehty­mättömän energian hyödyn­tämisestä, niin luotsaamme projektin läpi alusta alkaen!

Vaivaton avaimet käteen -ratkaisu

Maalämpö on kannattava investointi lyhyellä takaisin­maksuajalla

Maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa hyödyntävä lämmitys­muoto soveltuu rakennuksiin, joissa on vesikiertoinen lämmitys­järjestelmä. Erityisesti suurempiin ja paljon lämmitysenergiaa tarvitseviin kohteisiin se on kustannus­tehokas vaihtoehto: Se käyttää yhden kilowatin energiaa neljän kilowatin tuottamiseen. Maltillisemmin lämmitysenergiaa käyttäviin ja pienempiin, suunnilleen alle 180 m2 rakennuksiin voi esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu olla kustannus­tehokkaampi vaihtoehto.

Säästöä jo ensimmäisestä päivästä lähtien

Maalämmön energia­kustannukset ovat tasaisen alhaiset, eikä esimerkiksi sähkön hinnan heilahtelu vaikuta niihin niin merkittävästi. Vaikka maalämpö on suurehko sijoitus, se maksaa itsensä melkoisen ripeästi takaisin. Useimmissa kohteissa takaisinmaksuaika 5–10 vuoden välillä ja parhaimmillaan muutaman vuoden luokkaa, sillä käyttö­kustannukset ovat niin edulliset.

  • Taloudellinen investointi, joka tuottaa selvää säästöä lähes ensimmäisestä päivästä alkaen. Usein kuu­kausittainen säästö lämmityskuluissa on paljon suurempi kuin hankinnan lainanlyhennys.
  • Kiinteistön arvo nousee: tehokas lämmitysjärjestelmä on suosituin valinta.
  • Ympäristöystävällistä, pääosin uusiutuvaa energiaa.
  • Vaivaton ja muokattavissa oleva. Maalämpö­pumppu pärjäilee pitkälti itsekseen, ja se on helposti yhdistettävissä esimerkiksi aurinko­sähkö­järjestelmään.
Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!
Miten voimme palvella?

Koneet Kotiin Oy

Jokipohjantie 26
33800 Tampere

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua?