100 % palvelua, 100 % suomalainen

Koneet Kotiin perustettiin, jotta ihmisillä olisi parempi olla. Me mahdollistamme asioita sujuvaan arkeen.

KONEET KOTIIN OY

Henkilö­kohtainen palvelu kaiken keskiössä

Idea syntyi isossa kodin­kone­myymälässä, kun odotimme vuoronumero­lappu kourassa palvelua.

Mietimme, miksi meidät ostavina asiakkaina on pakotettu tähän rooliin: Miksi me joudumme käyttämään aikaamme ominaisuuksia vertailemassa, kuljetuksista ja asennuksista huolehtimassa? Miksi kaikki on jätetty asiakkaan vastuulle?

Päätimme muuttaa hankalan helpoksi ja tarjota koko paketin tavallisille kotitalouksille niin, että yksi puhelinsoitto riittää.

Uusi palvelukonsepti ja Koneet Kotiin Oy syntyivät alkuvuodesta 2021. Palvelulle – korostaen nimenomaan sanaa palvelu – oli selkeästi kysyntää muidenkin kuin meidän mielestämme: toimitukset käynnistyivät vauhdikkaasti, ja nopeasti toimimme jo useassa maakunnassa.

Tänä päivänä meillä on koko Suomen laajuinen asentaja­verkosto valmiina toteuttamaan parhaan ratkaisun ehkä juuri sinun arkeasi helpottamaan. 

YRITTÄJÄDUO KORTESALMI & LUUPPALA

Taustalla pitkä kokemus ja vahva osaaminen

Yrittäjät Elias Kortesalmi ja Risto Luuppala toimivat itse asiakaspalvelun ja toimitusten vastuu­henkilöinä. Molemmilla on takanaan pitkät urat rakentamiseen ja kodin eri koneisiin liittyvissä tunnetuissa yrityksissä – myynnin, asennusprojektien ja palvelu­konseptien kehittämisen parissa.

– Monella toimialalla, esimerkiksi rakentamisen palveluissa, asiat tehdään jo hyvin. Palvelu on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista. Asiakasta ei ohjata rautakauppaan.

– Kodinkoneiden ja kotiin liittyvien laitteiden kohdalla näin ei ole. Kodinkone­liikkeiden strategia on myydä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman halvalla, ja jättää asiakas huolehtimaan monista asioista.

"On muutoksen aika"

– Tarve uudenlaiselle palvelulle on olemassa – meillä itsellämme ja hyvin monilla asiakkailla. On muutoksen aika, sanoo Koneet Kotiin Oy:n toimitusjohtaja Elias Kortesalmi.

Koneet Kotiin Oy on keskittynyt erityisesti palvelu­prosessiin. Se tarkoittaa, että koko palvelu pieniä yksityiskohtia myöten luodaan asiakkaan kannalta parhaaksi mahdolliseksi ja samalla kustannustaso pidetään järkevänä. Vanhoihin malleihin ei jäädä kiinni.

– Osa konseptia on, että hoidamme kaikki asiakastyöt viimeisen päälle. Jokaisen asiakkaan kohdalla. Kyse ei ole meistä tai tuotteistamme vaan siitä, mikä on asiakkaan kokemus kokonaisuudessaan – nyt, huomenna ja tulevina vuosina.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Rehellisyys ja avoimuus

Palveleva edellä­kävijä

Tuloksellisuus toiminnassa

Ammatti­taitoinen ja kehittyvä henkilöstö

Avaimet käteen -palvelukonseptimme

Toimintamme perustuu ensiluokkaiseen palveluun: Haluamme tehdä kaikesta asiakkaallemme mahdollisimman vaivatonta, nyt ja jatkossa. Kun tilaat meiltä palvelun, homma hoituu näin: 

 1. Soita tai jätä yhteydenotto­pyyntö, niin jutellaan suunnitelmistasi. 
 2. Selvitetään yhdessä säästö­potentiaalisi. Sovitaan ajankohta, jolloin tulemme kylään ja käymme läpi eri vaihtoehtoja. Saat maksuttoman arviokäynnin perusteella tarkan tarjouksen. 
 3. Asennustyö toimintavalmiiksi. Pakettimme kattaa kaiken:
  • Laadukas laite asennus- ja kiinnitystarvikkeineen. 
  • Asennustyö sähkö-, putki- ja kylmäaine­töineen. 
  • Takuu työn ja laitteen osalta.
  • Opastus laitteen käytössä. 
  • Mikäli kyseessä on vanhan laitteen vaihto uuteen, hoidamme kierrätyksen puolestasi.
 4. Oma asiantuntija. Ei vaihtuvia kasvoja vaan yksi yhteyshenkilö, jonka puoleen voit kääntyä jatkossakin.
Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!
Miten voimme palvella?

Koneet Kotiin Oy

Jokipohjantie 28
33800 Tampere

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua?