Ilma-vesilämpö­pumppu

Ilma-vesilämpö­pumppu on kannattava investointi useimpiin vesi­kiertoisella järjestel­mällä lämpeäviin pien­taloihin.

Hinta alkaen 149€ / kk

Ilma-vesilämpö­pumppu asennettuna | Tampere & koko Pirkanmaa ja Uusimaa

Vaihda kotiisi ympäristö­ystävällinen, vaivaton ja kustannus­tehokas lämmitysmuoto: meiltä ilma-vesilämpö­pumppu asennettuna Tampereelle, Helsinkiin ja kaikkialle muuallekin Pirkanmaan ja Uudenmaan alueelle.

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Daikinin ja Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumput. Kun otat meihin yhteyttä, hoidamme koko homman alusta loppuun taattuun Koneet Kotiin -laatuun:

  • Teemme ensin ilmaisen kohdekatselmuksen, ja sen jälkeen tarkan kirjallisen tarjouksen.
  • Saat meiltä laadukkaan laitteen kaikkine tarvikkeineen.
  • Asennamme aina laitteet käyttö­valmiiksi ja opastamme sinut niiden käyttöön.
  • Oma asiantuntijasi toimii yhteys­henkilönä, jonka puoleen on helppo kääntyä jatkossakin.

Autamme sinua parhaiten soveltuvan mallin valinnassa ja mitoituksessa. Itse asennustyö sujuu yleensä vain muutamassa päivässä. Maksu hoituu sinulle sopivalla kuukausierällä alkaen 149€ / kk, tai vaihtoehtoisesti kertasummalla.

Kun suunnitteilla on ilma-vesilämpöpumppu, puhelinsoiton päässä on täyden palvelun suomalainen osaaja!

Meiltä Pohjolan hyisiin oloihin soveltuvat laitteet

Ilma-vesilämpö­pumpulla säästät rahaa, energiaa ja luontoa

Ilma-vesilämpöpumppu on kannattava investointi useimpiin vesikiertoisella järjestel­mällä lämpeäviin pientaloihin. Se on myös oiva vaihtoehto niihin kohteisiin, joihin maalämpö ei sovellu.

Pumppu on myös ympäristöä kunniottava valinta. Uusimpien mallien hiilijalanjälki on kokonaisuudessaan huomattavasti pienempi kuin vanhemmilla laitteilla. Kaikissa Daikinin ja osassa Mitsubishin malleissa käytettävä kylmäaine R-32 on sekä ympäristö­ystävällisempi että lämmitys­potentiaaliltaan pienempi kuin yleisesti käytettävät kylmäaineet. Tämä tarkoittaa parempaa lämmönsiirtoa ja noin 10 % pienempää sähkö­kulutusta muihin kylmäaineisiin verrattuna!

Puolita lämmityskulut ilma-vesilämpöpumpulla

Öljy- ja sähkö­lämmitteisen jär­jestelmän korvaaminen tai täydentäminen ilma-vesilämpöpumpulla laskee lämmityskuluja merkittävästi. Mm. Motivan vuonna 2012 suorittaman tutkimuksen mukaan öljy- ja sähkölämmitys­kohteissa säästöä kokonais­energian­kulutuksessa kertyi keskimäärin 37 %. Nykyisillä tehokkaammilla ja ympäristö­ystävällisemmillä laitteilla voidaan yltää jopa 50–70 % vähennykseen vuositasolla.

Pumppu ahkeroi suunnilleen 20–30 vuoden ajan, ja sen takaisinmaksuaika on keskimäärin 6 vuotta. Kun tilaat ilma-vesilämpö­pumpun meiltä, kuukausittainen säästö energialaskussa voi olla suurempi kuin kuukauden maksusuoritus: esimerkkinä investoi 149€ / kk, säästä 200 € / kk uuden laitteen avulla!

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!
Miten voimme palvella?

Koneet Kotiin Oy

Jokipohjantie 26
33800 Tampere

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua?