Ilmalämpö­pumppu puhkuu säästöä myös kerrostalossa

Taloyhtiön yhteishankinta takaa edullisemman hinnan, hallitun kokonaisuuden ja jouhevan lupa­prosessin.

Tampereelta Helsinkiin, Turusta Ouluun

Ilmalämpö­pumppu kerros­taloon

Miltä kuulostaisivat aina passeli huonelämpö­tila ja matalammat energiakulut? Meiltä ilmalämpö­pumppu kerrostaloon joko yhteishankintana tai yksittäiseen huoneistoon. Palvelemme Tampereella, Helsingissä, Turussa ja kaikkialla Suomessa ammattitaitoisen asentaja­verkostomme avulla.

 • Merkittävä säästö sähkö­laskussa
 • Unohda kesän ahdistava kuumuus – viilennä asunto sinulle miellyt­tävimpään lämpötilaan
 • Kotisi arvonnousu ja houkuttelevuus myynti- tai vuokra­tilanteissa

Ilmalämpö­pumppu kerrostaloon edullisesti yhteis­tilauksella

Ilmalämpöpumppu soveltuu kerrostaloon aivan siinä missä pientaloonkin. Homma hoituu jouhevasti yhteis­tilauksella siten, että isännöitsijä, taloyhtiön puheenjohtaja tai muu edustaja ottaa meihin yhteyttä, ja tulemme sovittuna ajankohtana kertomaan taloyhtiön asukkaille energian­säästö­mahdollisuuksista ja rahoitus­kuvioista. Ilmalämpö­pumppu on aina asukkaan oma hankinta, ja yhteis­tilauksella halukkaiden on helppoa ja edullista ostaa oma pumppu yksilöllisiin tarpeisiin mitoitettuna.

Voit aivan hyvin tilata pumpun myös itsenäisesti kerros­taloasuntoosi ilman taloyhtiön lupaa: Asiasta on tuore korkeimman oikeuden päätös. Kiinteistö­liitto tosin suosittaa asennusluvan käsittelyä taloyhtiön kokouksessa, kun hankitaan ilmalämpö­pumppu kerrostaloon.

Taloyhtiön edustaja tai asukas: Varaa rohkeasti maksuton ja sitoumukseton asiantuntijan yhteydenotto, niin soitamme sinulle ensi sijassa takaisin!

Kuukausitarjous

Ilmalämpö­pumppu osamaksulla alkaen 50 e/kk

Laadukas ilmalämpö­pumppu osamaksulla vain 50 e/kk tai kertamaksuna laitteesta riippuen. Palvelemme kaikkialla Suomessa!

Tarjouksemme sisältää saman kattavan avaimet käteen -kokonaisuuden toiminta­valmiiksi asennettuna kuin kaikki muutkin laitehankintamme.

Selvitämme aina asiakkaamme lämmitys- ja viilennystarpeen ennen toimitusta, jotta voimme yhdessä arvioida, onko tarjouspaketin pumppu vai joku muu pumppumalli paras tarpeeseenne. Saat samalla heti faktat ja lopullisen hinta­tarjouksen, joka pitää.

Jätä vain soittopyyntö ja ilmalämpö­pumppujen asiantuntijamme soittaa sinulle nopeasti takaisin – voitte sopia samalla ilmaisen suunnittelu­käynnin.

ilmalämpöpumppu kerrostaloon alk 50€ kk

Huoleton kokonaispalvelu ilman yllätyskuluja

Avaimet käteen -palvelumme sisältää kaiken mitä tarvitset:

 • Korkealaatuinen ilmalämpö­pumppu
  • sisäyksikkö, ulkoyksikkö, kaukosäädin, seinäteline
  • lämmitys ja viilennys
  • johtavien valmistajien pumput
   • Daikin
   • Panasonic
   • Toshiba
   • Alpic Air
 • Asennus
  • sähkö-, putki- ja kylmäainetyöt
 • Takuu
  • 2–5 vuotta pumpusta riippuen
 • Opastus
  • opastamme sinulle pumpun käytön (helppoa!)

Kaikilla asentajillamme on pitkä kokemus nimenomaan lämpöpumppujen asennuksista. Heillä on luonnollisesti myös tarvittavat luvat – Tukesin hyväksyntä (kylmälaiteasentajan pätevyys) ja sähköasentajan pätevyys.

Etäohjaus, hiljainen ääni ja hyvät talvi­ominaisuudet

Emme ole sitoutuneet vain yhteen merkkiin, jotta voimme tarjota kunkin asiakkaamme tarpeeseen parhaan ratkaisun.

Kaikissa mallistomme ilmalämpö­pumpuissa on WiFi-valmius (valmius etäohjaukseen). Voit siis sammuttaa pumpun kun lähdet ja käynnistää sen ennen paluutasi, jotta kotisi, toimitilasi tai vaikkapa varasto­kiinteistön lämpötila on haluamasi, kun saavut.

Valmistajat ovat panostaneet viime vuosina ilmalämpö­pumppujen tuottaman äänen vaimentamiseen. Sama koskee ilmalämpö­pumppujen lämmön­tuottokykyä ja hyötysuhdetta talvipakkasilla. Tiesitkö muuten, että pumppua voi hyödyntää myös ilman puhdistamiseen kaupunki­alueella? Kerromme mielelämme lisää!

Valmistajat ovat panostaneet viime vuosina ilmalämpö­pumppujen tuottaman äänen vaimentamiseen. Sama koskee ilmalämpö­pumppujen lämmön­tuottokykyä ja hyötysuhdetta talvipakkasilla. Tiesitkö muuten, että pumppua voi hyödyntää myös ilman puhdistamiseen kaupunki­alueella? Kerromme mielelämme lisää!

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!
Miten voimme palvella?

Koneet Kotiin Oy

Jokipohjantie 26
33800 Tampere

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua?